torsdag den 24. februar 2011

En sej olde.














Samuel´s søde oldemor har strikket denne fine lille halsedisse, så drengen ikke skal gå og fryse sin hals. ;) Olde er 87 år gammel, tænk sig at have den alder og stadig være produktiv. Det er sejt. Og Tina Dickow fan, hvilket jo nævnes, da Tina er min favorit over dem alle!! :)
Nå men sød er den i hvert fald. Den bliver et hit.

Jeg har bagt muffins i dag - ikke cupcakes og alt det nye fancy noget - nej bare muffins med glasur på. De ser meget flottere ud når de laves som cupcakes, men altså smagen er jo godt det samme ( næsten i hvert fald ). Jeg brugte opskriften fra bloggen Mille, marie og mig og tilføjede hindbær, marcipan og hakket chokolade. De var rigtige nemme og hurtige at bage, og smagte rigtig dejligt. Manden min gav sin mening til kende ved at spise 4, da han kom hjem fra arbejde :)

God aften til Jer alle derude i blogland.
( jeg beklager billederne sidder lidt mærkeligt - skal lige lære det her.. :) )











Unpackaged London = virkelig god íde!







I Samvirke var der i februar måned, fokus på affald - altså affald i form af alt det emballage vi smider ud fra fødevarer og husholdningsvarer. Det er helt vildt!! I samme blad var der derfor en artikel om Unpackaged i London, en fantastisk fin købmandsbutik, hvor man kan få fyldt sine varer op. Altså ingen overflødige indpakninger, poser og skidt og skrammel, som vi jo alligevel smider ud. Jeg syntes ideen er virkelig god. Det kunne være rigtig fint hvis nogen i Danmark åbnede samme koncept. Et stort plus er selvfølgelig at deres varer er økologiske og fair trade. Det er simpelthen så fin en tanke det hele. Jeg skal helt sikkert besøge butikken, når min vej går forbi London. :)






Her et link til butikken - http://unpackaged.charanj.it/products/






Og her et link til Samvirke artikeln - http://samvirke.dk/magasin/2011/02.html

tirsdag den 22. februar 2011

Dagens fede fangst.







Jeg har haft "kigge genbrugsbutikkerdag" i dag, og har fundet nogle fantastiske ting - mest af alt er jeg rigtig glad for at have fundet den fine seng. Til kun 98 kr!! Med en kærlig hånd bliver den alletiders seng til Samuel, når tremmesengen ikke er aktuel længere.
Skamlen skal bare lige have ny betræk, så skal vi nok finde en god plads til den. :)

mandag den 21. februar 2011

Skønne cupcakes!


Thomas har inviteret mine forældre på aftensmad, og derfor måtte jeg jo straks
igang med at kreere nogle kager til kaffen. :)



Med inspiration fra Sarahskager.dk - kom der dette resultat.
Chokolade muffins med hindbærfrosting.


De smagte skønt!!