torsdag den 14. april 2011

Har i dag siddet fast i en elevator!!!

Jeg var på vej ned til bilen efter jeg havde været til Leika legetøj´s udsalg.

Hænderne fulde af legetøj, kunne lige hurtigt hente tingene mens alle 3 børn sad i bilen.

Normalt lader jeg aldrig børnene sidde i bilen alene, men for pokker jeg ville så gerne hjem og se dåb. Nå men løb op på 4.sal hentede det lækre legetøj, og blev pakket ind i en elevator. Trykkede stue. Kør ned kør ned kør STOP! Rødt lys blinke blinke blinke!!

Fååårk - øhm råbte temmelig højt temmelig panisk.

Fandt hjælp knappen - tankerne var kun et sted. Børnene i bilen!!

Gammel mand svarer hjælpelinien, unge dame du skal bare lige trykke og vente, så kommer du ned. Havde fundet min mobil frem og var klar til at ringe til Thomas, så han kunne komme børnene til undsætning. Sad måske fast i elevatoren i 3-5 min. Men hvor blev jeg bange. Jeg kom ud - og Marcus, Noah og Samuel blev alle meget glade for deres nye ting. ( og have hygget i bilen )


Nu kunne vi komme til barnedåb og spise lækre cupcakes.

Nåede lige ind af døren og hørte de fine navne.

Mon der kommer mange små Vincent drenge det næste år... :)

tirsdag den 12. april 2011

En ny lidt for lækker last!!??


Der er ikke så meget andet at sige, dette instant chai produkt smager skønt!!

mandag den 11. april 2011

Kom nu igang symaskine... !!

Jeg burde jo egentlig sidde og sy ligenu, men min symaskine ter sig, og min tålmodighed er bedst til maskiner der bare følger ordrer. Så derfor en lille pause.

Jeg har dog nået at sy dette penalhus i lækkert retrostof. Skråbåndet er faktisk lilla, det ser vidst mest blåt ud her. Samuel, den lille listige, kunne ikke sy sig, og måtte lige pille lidt ved mor´s opstilling. Pyt skidt -I kan vidst godt se stoffet og meningen med det hele. ;)
I Tiger har de dette fine gavepapir, og skobutikken sponsorerer gladelig skoæsker. Jeg mangler nogle opbevaringskasser, så her er starten på en større produktion. Heldigvis havde de i Tiger også andre slags papir, så det hele ikke bliver alt for ens.

Gaver og kager.

Nogen havde fødselsdag i lørdags - nemlig mig..Jeg havde i den anledning bagt marengskys - uhmenum. Citroncupcakes med blåbærfrosting. Jeg havde også bagt muffins med chokolade og lakrids. Jeg brugte en grundopskrift med hvid chokolade og katjes poter. Lakridssmagen var ikke kraftig nok (efter min smag) , så skal prøve med lakridspulver næste gang.
Et udpluk af skønne gaver.
Og selvfølgelig et lille flag for mig selv og det pragtfulde vejr!