torsdag den 31. marts 2011

Nyt stof - lige om lidt.

Jeg har bestilt lækre lækre sager herfra http://stof.xoeinding.dk/. Jeg glæder mig så meget til at modtage det - og mit første projekt med de lækre retro stoffer skal være et lille penalhus til mig selv. Ved ikke om det skal være med lynlås eller noget med en stor fed fin knap. Vi må se. Gå ind og besøg siden, der er mange fine ting at vælge imellem til billige penge. :)

4 kommentarer:

 1. Kære Louise

  Ja, jeg har også været ved at kigge på hendes flotte stoffer, men har endnu ikke besluttet mig - og har rigeligt i forvejen, så burde ikke købe mere. Jeg vil glæde mig til at se, hvad du får ud af det. Læste din kommentar på Hannibal og elefanterne - ha ha, sådan havde jeg slet ikke læst det!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 2. Hej Anna.
  Jeg har nemlig ikke ret meget stof, så jeg må gerne samle lidt. ;) og tænker at et lille fint penalhus måske ville være alletiders for sådan en nybegynder som mig.
  Og så lidt tøj til Samuel, syntes dog det kan være lidt svært at få retro stof ind i drengetøj uden det bliver for fimset, men må prøve mig frem.
  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Hej Louise

  Ja, det er porblemet - det kan meget hurtigt blive fimset til drenge. Så skal du have fat på noget med biler, æbler el. lign. Der er jo også meget fedt nyt stof som er retro-inspireret - kender du malika-rosa.dk? De har meget lækkert drengestof.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Ja faktisk meget sjovt - jeg har lige bestilt det gule stof med brune aber til noget til Samuel. Og så så jeg i dag de fine bukser du har syet i det samme. :) Med det er også bare så sødt det stof.
  Kh Louise

  SvarSlet