tirsdag den 1. marts 2011

Velkommen forår - du er savnet.

Glædelig forår til alle Jer i blogland. Endelig. Man kan faktisk dufte det. Solens stråler kæmper en kamp med skyerne. Solen vil frem nu. Jeg håber kampen mellem skyer og sol bliver kort.
Sol sol kom igen -solen er min bedste ven.
Jeg elsker forår. Det er uden tvivl den smukkeste årstid. Vi har for første gang en have vi skal have gjort fin til foråret. Og vi glæder os så meget. Vi har så mange ideer, så mange drømme for vores lille bitte have - den skal rumme 3 børn og 2 voksne. Et lille legeland og en lille hygge oase. Den er meget lille, men jeg er sikker på at vi får plads til det hele. :)

I dag bød Samuel og jeg foråret velkommen ved at gå en tur på knap 7 km (eller jeg gik, Samuel tog den nemme løsning, sin barnevogn). Det var skønt, og slet ikke så koldt som jeg havde frygtet. Herhjemme på køkkenbordet, står der en dej til lækre gulerodsboller. De kunne passende hæve mens vi gik. Så nu er de klar til at komme i ovnen.
- og om lidt er kaffen klar...

Rigtig god 1. marts. :)

2 kommentarer:

  1. Ikke nok at olde er sej, - du er da også sej, 7km det er da en pæn gåtur :-)og gulerodsboller der venter hjemme, det er da for lækkert :-)

    SvarSlet
  2. Ja, kom nu forår - idag synes jeg, det blev alt for koldt igen...

    KH
    Anna

    SvarSlet